duminică, 1 decembrie 2013

Atelier de nutritie pentru părinți, la Târgu-Mureș!

 

Atelier de nutriție pentru părinți, la Târgu-Mureș!


 

    

    Dorim  dezvoltarea proiectului « Sunt isteț,cresc armonios » în mai multe orașe ale țării, iar primul pe listă va fi Târgu-Mureș, grație recentei colaborări încheiate cu nutriționistul-dietetician, Cristina Dobrin și cu Centrului de medicina integrativa Lotus life, in cadrul caruia își desfășoară activitatea zilnică.

          « De puțin timp, am avut onoarea de a cunoaște două persoane deosebite (Anca Ignat și Alexandra Opriș), care mi-au povestit despre proiectul inițiat în Cluj-Napoca, “Sunt isteț, cresc armonios”, proiect cu un subiect foarte provocator și incitant, atât din punct de vedere nutrițional, cât și educativ.  Imi doresc să ajungem cu acest proiect inițiat și la Tg. Mureș, la o educație nutrițională exemplară atât pentru copii, cât și pentru părinți. » Cristina Dobrin

   Încercăm să fructificăm colaborarea noastră prin organizarea primului atelier de nutriție pentru părinți. Prin intermediul acestuia, ne propunem să transmitem părinților informații utile și ușor de pus în practică, pentru a putea diversifica meniul zilnic al copiilor.

    Atelierul de nutritie va avea loc în data de 11 decembrie 2013, incepând cu ora 17, la Centrul Lotus life, str. Cornești, nr. 65 din Târgu-Mureș. 

    La eveniment vor participa: 

    - Anca Ignat – nutritionist-dietetician, cea care ne-a fost alaturi încă de la început și a coordonat partea nutrițională a proiectului;
    -  Alexandra Opris – inițiatoarea proiectului;
    -  Cristina Dobrin – gazda evenimentului și colaboratoarea noastra. 

     Vă invităm așadar, să fiți alături de noi pe durata a două ore, pentru a descoperi informații legate de alimentația echilibrată a copiilor mici și mari, să asistați la demonstrații culinare și să vă bucurați de surprizele pregătite!

     Evenimentul il găsiți și pe facebook: https://www.facebook.com/events/599219300126800/
   Numărul de locuri este limitat, așa că vă invităm să confirmați participarea la una din adresele de e-mail: alexandraopris@ymail.com sau cristina.dobrin89@gmail.com – data limită:  11 decembrie – ora 12PM. 

    Vă așteptăm să petreceți o după-amiază relaxantă și plină de surprize frumoase alaturi de noi!


Echipa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu